Filmby Aarhus – persondatapolitik

Dataansvar

Aarhus Kommune, Magistraten for Kultur og Borgerservice, Filmby Aarhus (herefter Filmby Aarhus) er dataansvarlig i henhold til den fælleseuropæiske Persondataforordning. Filmby Aarhus er en institution under Aarhus Kommune og sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse Persondataforordningen.

Inden for dette ansvar behandles modtagne data af Filmby Aarhus’ ansatte. I det omfang data deles med andre sker det inden for rammerne af en databehandleraftale, der sikrer at dine data ikke videregives.

Filmby Aarhus beder ikke om persondata ud over kontaktoplysninger. Vi beder om at andre persondata ikke tilgår Filmby Aarhus.

Filmby Aarhus’ adresse er: Filmbyen 23, 1. sal, 8000 Aarhus C. Tlf. 89404873, E-mail: filmby@aarhus.dk, Website: www.filmbyaarhus.dk.

Behandling af persondata

Filmby Aarhus beder dig om at stille dine kontaktoplysninger (navn, adresse, telefon, mail) til rådighed for os, med henblik på at kunne administrere din tilmelding til nedenstående formål:

  • Nyhedsbreve
  • Invitationer til seminar, kurser, events og arrangementer
  • Tilmelding til seminar, kurser, events og arrangementer
  • Deltagerlister til seminar, kurser, events og arrangementer
  • Evalueringer af seminar, kurser, events og arrangementer

Ved leje af lokaler eller deltagelse i arrangementer med betaling kræves CPR-nummer eller CVR-nummer for at blive oprettet som debitor hos Filmby Aarhus.

Har du spørgsmål i forbindelse med Aarhus Kommunes behandlinger af dine oplysninger, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på mail databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk.

Filmby Aarhus opbevarer dine kontaktoplysninger i 5 år. Men du kan til hver en tid framelde vores nyhedsbrev, og du kan bede os om at slette dine data

Det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne.

Sikkerhed

Vi opbevarer oplysningerne om dig i elektronisk form. Oplysningerne er fysisk opbevaret sikkert hos vores leverandører af de systemer vi arbejder i. Disse systemer er placeret fysisk både inden for og uden for EU. Der er tale om lande EU-kommissionen har vurderet som et sikkert tredjeland, og der er indgået databehandleraftale med leverandørerne.

Vores website kan indeholde links til andre websites. Vi har ingen indflydelse på disse sites og kan ikke garantere, at virksomhederne behandler data lige så sikkert som vi gør. Vi anbefaler, at du først læser deres Persondatapolitik, inden du bruger dem.

Samtykke og rettigheder

Med din tilmelding til Filmby Aarhus giver du dit samtykke til, at Filmby Aarhus modtager dine persondata (kontaktinformationer) som dataansvarlig, og at Filmby Aarhus kan anvende disse data i administrationen af din tilmelding, herunder at Filmby Aarhus, om nødvendigt, deler dine kontaktoplysninger med samarbejdspartnere (tredjepart). Samt at indhente din evaluering, og kan benytte disse data til at informere dig om nye tilbud fra Filmby Aarhus.

Du har ret til at anmode om indsigt i oplysningerne vi har om dig, anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger, og du kan også bede om en begrænsning af behandlingen af oplysningerne.