Nyhedsblog

Premiere på film om John Mogensen

By 15/12/2017 No Comments

15/12 2017

SÅ LÆNGE JEG LEVER

Gallapremiere den 6. marts 2018

I samarbejde med Nordisk Film Distribution og Miso Film inviterer Filmby Aarhus og Den Vestdanske Filmpulje alle musikelskere til eksklusiv gallapremiere på den danske storfilm SÅ LÆNGE JEG LEVER – en unik begivenhed, som kun finder sted den 6. marts 2018.

Køb billet her

Kom med på den røde løber til en hyldestaften for den folkekære musiker John Mogensen. Oplev Ole Bornedals nye spillefilm sammen med skuespillerne fra filmen. Rasmus Bjerg spiller hovedrollen, og i de øvrige roller ses Helle Fagralid, Troels Malling, Lars Ranthe og Peter Mygind m.fl.

Efter filmen byder aftenen på musikalske fortolkninger af John Mogensens klassikere. Udvalgte danske artister har hver valgt et nummer, som de vil fortolke i aftenens anledning. James Rasmussen fra John Mogensens originale orkester Four Jacks vil også optræde med udvalgte numre.

Før filmen bydes der på en forfriskning i foyeren, mens filmens skuespillere ankommer på den røde løber.

SÅ LÆNGE JEG LEVER er en intens og poetisk rejse gennem musikeren John Mogensens liv. Fra barndommen, til hans første gennembrud med Four Jacks for så at gå i glemmebogen – og i hundene – indtil han pludselig brager igennem med sit enorme gennembrud i 1971 med “Der er noget galt i Danmark!”