ERHVERVSUDLEJNING

Filmby Aarhus råder over en række flotte og velindrettede kontorlokaler, som udlejes til virksomheder med tilknytning til film-, tv-, av- og multimediebranchen.

Den store mangfoldighed af firmaer bidrager til at skabe et kreativt miljø, hvor idéer opstår. Der bliver skabt spændende og konstruktive samarbejder på tværs af firmaer, og mulighederne for at benytte sig af hinandens ressourcer er mange.

Vi har kontorlejemål på alt mellem 80 og 400 m2. De fleste ligger dog i størrelsesordenen 120 – 220 m2.

 

Mødelokaler

 

Studier

Kontorfællesskabet Mediedokken i Filmbyen har en ledig plads til dig
Mediedokken er et kreativt netværk af 16-18 fagfolk, der på forskellig vis arbejder med formidling – en ret skøn blanding af filmfolk, journalister, fotografer, grafikere, undervisere, arkitekter og byggerådgivere  – og vi har nu en ledig plads.

Vi arbejder sammen, vi arbejder hver for sig, og først og fremmest er vi kollegaer, der siger godmorgen til hinanden, sparrer med hinanden og får nye ideer og indfald bare ved at være sammen. Vi har det rart i hinandens selskab.

Vi bor på havnen, på 4. sal i byens gamle elværk, der er ombygget til en kreativ arbejdsplads med filmstudier, virksomheder og kontorfællesskaber, der samarbejder på kryds og tværs. Vi tager også på en årlig udflugt sammen og holder julefrokost. Snart drager en del af kontoret på efterårsferie til Portugal.

Fra de store nordvendte vinduer har vi udkik til Dokk1 og byens tage.

Huslejen er 2.245 + 255 kr. moms. For det får du:

  • Eget skrivebord med udsigt til hele lokalet
  • Adgang til mødelokale, net, printer og scanner
  • Frugt, kaffe og the
  • En fælles fredagsfrokost på kontoret
  • Daglig adgang til gourmet-kantiner hos naboer
  • Med Filmbyen som adresse får du et langt større netværk og adgang til Filmbyens faciliteter
  • Endelig er to årlige fester er inkluderet i huslejen – se for eksempel nogle kreative hoveder fra en julefrokost med nabokontoret: www.youtube.com/watch?v=JZf-wY_hzWg.

Evt. kan du indrette dig med en kollega på en deleplads – så bliver huslejen lidt mindre. Indskuddet er 15.200 kr.

Har du lyst til at høre mere, så ring eller send en mail vores formand: Peter Rasmussen, tlf. 2089 9164, e-mail: peterras@stofanet.dk.
Eller tag os på sengen og kik bare ind, f. eks. til vores fælles fredagsfrokost.

Ledig plads i kontorfællesskab hos Wasabi Film

Har du brug for et skrivebord med udsigt?

Er du i den kreative branche? Og har du hang til inspiration og en hverdag, hvor innovation er faste elementer?

Så er det måske dig, der skal flytte ind bag et ledigt skrivebord med byens absolut bedste udsigt?

Vi kan byde på masser af plads til de store tanker. Lokalerne er lyse. Kaffen er formidabel! Og den kollegiale sparring er med i huslejen på kun 2.950 kr. pr. plads. Og så får du lige internet, rengøring, alarm, vand, varme og elektricitet med i prisen.

Vil du hoppe med på vores frokostordning og have et sted at stille bilen, så kan du få det med for et ekstra lille beløb. Vores fantastiske selskab er derimod ganske gratis!

Wasabi Film er et produktionsselskab med mange års erfaring indenfor reklame, fjernsyn, coorporate og dokumentarfilm. Vi er vilde med originale koncepter og enkle virkemidler, der skaber resultater, som kan ses. Alt, vi foretager os, er drevet af lyst, nysgerrighed og en stærk ambition om altid kun at præstere det bedste.

Ønsker du at høre nærmere så ring til Mai Jørgensen på tlf.: 91544195

Kontorfællesskabet DOKK21 tilbyder arbejdspladser
Der tre ledige pladser i vores dejlige kontorfællesskab i Filmbyen i Aarhus.

Vi er 16 kreative mennesker, som arbejder som designere, AD’er, webudviklere, journalister, fotografer, forlagsfolk, fremtidsforsker, konsulent og webredaktør. Vi arbejder selvstændigt, men sparrer med hinanden efter behov, udvikler nye projekter på tværs af fag og kompetencer og indgår i samarbejder om konkrete projekter, når det er naturligt.

Kontoret søger personer og virksomheder, der har lyst til at blive en del af et fællesskab, hvor det er rart at arbejde og hyggeligt at sludre sammen over frokosten.

Sammen med os bliver du en del af Filmbyen på havnen i Aarhus og får udsigt til skov, hav og havn fra 4. sal.

Huslejen er på 2.750 kr om måneden. For den får du adgang til mødelokale, lounge, internet, udprintning i s/h, kaffe/te, rengøring og adgang til billig, kommunal kantine. Indskud er seks måneders husleje

Ring eller skriv, hvis du er interesseret i at høre mere eller kig forbi.

Anne-Marie Dahl
T. 4063 0370
dahl@futuria.dk

Filmbyen tilbyder gode rammer for virksomheder, store som små.

Læs forskellige indlæg om miljøet og mulighederne i filmbyen herunder

Hele Vejen

En ting Michael Schlippé nævner som et vigtig element i den succes Hele Vejen oplever, er tilflytningen til lokalerne i Filmby Aarhus. »Der er en helt vild synergieffekt i at være så mange virksomheder indenfor samme branche oplever« Michael Schlippé. Andre firmaer i filmbyen henviser kunder videre, der skal have lavet logoer eller design.

M2Film

M2Film startede som en enkelt mands virksomhed i stifteren Mads Munk’s hjem – i dag er der 233 ansatte i flere afdelinger rundt om i verden, henholdsvis Aarhus, København, London og Bangkok. ”Det er kanon for os at være i Filmbyen. Ingen tvivl om det,” siger Mads Munk og lægger ikke skjul på, at en stor del af succesen skal tilskrives beliggenheden.