DEN VESTDANSKE FILMPULJE

Den Vestdanske Filmpulje støtter spillefilm, dokumentarfilm, tv-serier og multimedieproduktioner med udviklings- og produktionsstøtte. Sekretariat ligger i Filmby Aarhus og er en del af det regionale film- og mediecenter i Jylland. 

Den Vestdanske Filmpulje er den motor, der giver grobund for innovation og udvikling inden for hele den digitale visuelle industri i Jylland. I praksis et fagligt fyrtårn der sikrer højt kvalificerede medarbejdere og virksomheder i regionen.

Den Vestdanske Filmpulje giver støtte til kunstnerisk interessante produktioner, som understøtter udviklingen af produktionsmiljøer i det vestdanske område. Støtter går fx til talentfilm, festivalaktiviteter, uddannelse og andre initiativer, der fremmer filmkultur og produktion lokalt i Filmpuljens område.

DEN VESTDANSKE FILMPULJE

Mød Filmby Aarhus og Den Vestdanske Filmpulje på Viborg Animationsfestival

| Den Vestdanske Filmpulje, Interactive Denmark | No Comments
20/9 2018 Mød Filmby Aarhus og Den Vestdanske Filmpulje på Viborg Animationsfestival Viborg Animationsfestival 2018 finder nu sted for sjette gang og fylder fra den 24. til den 30. september...

Optagelserne til UNDTAGELSEN er startet i Aarhus

| Den Vestdanske Filmpulje | No Comments
20/9 2018 Optagelser til UNDTAGELSEN er startet i Aarhus Optagelserne til næste års store danske thrillerbrag er i fuld gang, og i går startede der optagelser i Aarhus. Et tæt...

Regionale filmtalenter holder premiere

| Den Vestdanske Filmpulje, Nyhedsblog | No Comments

Under titlen ’Nye Talenter’ har tre regionale talenter og professionelle produktionsselskaber været en del af Den Vestdanske Filmpuljes talentudviklingsprogram. Den 13. september får filmene premiere.